MAAILMANLUOKAN OSAAMISTA
SINUN KÄYTTÖÖSI

painetestattua
kansainvälistä kokemusta


Olemme luoneet raudanlujan osaamisemme viimeisten vuosikymmenten aikana toimiessamme erilaisissa johto- ja asiantuntijatehtävissä tuotekehityksen, myynnin, markkinoinnin, logistiikan ja tietohalllinnon parissa sekä kotimaassa, että ulkomailla. Osaamiseemme on luotettu toistuvasti hankkeissa joissa näiden osa-alueiden kilpailukykyä on nostettu ja toimintaa tehostettu.

Olemme parantaneet yritysten toimintanopeutta ja kannattavuutta poistamalla prosesseista lisäarvoa tuottamattomat vaiheet, optimoimalla jakelu- ja toimitusketjut sekä ottamalla käyttöön oikeita tietohallintoratkaisuja tukemaan avainprosesseja. Johtamamme muutoshankkeet ovat lukujen valossa liittyneet globaalisti yli sataan maahan, kymmeniin tuhansiin työntekijöihin ja satojen miljoonien budjetteihin sekä tuoneet usean miljardin tuottavuusparannuksia.

Meidät erottaa muista tapa, jolla tuloksia tehdään – tiedämme sen koska saamme niitä aikaan!

Avainhenkilömme palveluksessanne

Laaja kokemuksemme ja asiantuntemuksemme takaavat yrityksesi tulokset.
Uploaded image

Juha Kivirinta

Laatu ja kustannustehokkuus
Toimittajahallinta
Lean Six Sigma Master Black Belt
ISO 9001 Auditoinnit
+358505689831
juha.kivirinta(at)sininenpolku.fi
Uploaded image

Simo Lintula

Toimitusketju
IT:n muutosjohtaminen
Asiakaspalvelu
ITIL & SaFE
+358405548953
simo.lintula(at)sininenpolku.fi
Uploaded image

Kaj Nilsson

ERP-ratkaisut
Muutosjohtaminen
Yritysjärjestelyt, ulkoistukset
Agile & DevOps
+358504839989
kaj.nilsson(at)sininenpolku.fi

SININEN POLKU YRITYKSENÄ


Sininen Polku Oy on kasvava yritysten tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantamiseen intohimoisesti keskittynyt yhtiö. Omaamme laajan ja syvän ensikäden kokemuksen liiketoiminnan johtamisesta ja tehostamisesta sekä pienessä että erittäin suuressa mittakaavassa, niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti. Yhtiön omien resurssien lisäksi teemme yhteistyötä laajan asiantuntijaverkostomme kanssa erilaisten tarpeiden mukaisesti.

Haluamme olla paras ja osaavin kumppani yrityksille jotka etsivät keinoja liiketoimintansa tehostamiseen ja tuottavuuden kasvuun. Haluamme nähdä sinut kannattavan kasvun polulla.

Viimeisimmät Julkaisut

Blogistamme saat monipuolista tietoa yrityksen tuottavuudelle tärkeistä aiheista.

Ota meihin yhteyttä